Hond, Paard en Wandel coaching

Wanneer: data en tijdstip in overleg
Duur: 3 sessies van min. 60 / max. 90 minuten | 1x Coaching met hond | 1x Coaching met Paard | 1x Wandelen
Aantal pers.: 1
Doel: ervaren welke manier van coaching bij jou past.  
Middel: interactieve sessies met een hond en paard als co-coach en wandelen.
Kosten: 199 euro 

Waarom kiezen voor een combinatie met hond, paard en wandel coaching?
Gewoon, omdat het kan. In samenwerking met Henriëtte Beun van Bueno Coaching is het mogelijk om deze verschillende manieren van coaching te ervaren. Uit nieuwsgierigheid, omdat je er weleens van hebt gehoord en wil weten wat het eigenlijk inhoud. Natuurlijk is dit ook een mooie mogelijkheid om te ervaren welke coaching manier het beste bij jou past.

Coaching met een hond als co-coach
Co-coach Eevee is niet talig, kent geen onaardige woorden, zij vermijdt liefst de confrontatie, is onbevooroordeeld en goudeerlijk in haar feedback. Samen met mijn coach helpen wij jou met het vinden van je eigenwaarde, vergroten van jezelf vertrouwen en krijg je handvaten om vooral je eigen hart te volgen, want je hart klopt. Tijdens een enkele sessie met Eevee kan er al veel gebeuren op het vlak van voelen en denken. Eevee spreekt de taal van het lichaam en laat zich niet door woorden afleiden, maar ze hoort wel de (onder)toon van je stem en leest je gedrag. Eevee voelt feilloos aan wat je doet oprecht is. Zo leer met Eevee meer over jezelf, je kwaliteiten, je eigen waarde en wat voor jou zinvol is. 

Coaching met een paard als co-coach
Co-coach Amadou is net als co-coach Eevee puur in de communicatie, eerlijk, leeft in het hier en nu. Maar, en dat is meteen het grootste verschil,  paarden gaan een confrontatie niet uit de weg. Wij mensen kunnen hier ontzettend veel van leren. Paarden oordelen niet en leven puur vanuit intuïtie en gevoel. Deze krachtige dieren voelen feilloos stemmingen en energie aan, waarbij ze volledig vertrouwen op hun intuïtie. Een paard is een vluchtdier. Om te overleven in de natuur moeten ze direct in kunnen schatten wat het gevoel en de intentie is van de ander, zodat ze hier gelijk op kunnen reageren. Dit doen ze niet alleen in de kudde, maar ook bij mensen. Het paard kan razend snel de persoon inschatten en daarop reageren. Een paard voelt meteen aan hoe jij in je vel zit en waar behoefte aan is.

Wat zijn de helpende factoren van Mindfulness tijdens de wandel coaching in de natuur?
De basis van Mindfulness zijn de volgende helpende factoren Niet oordelen, Geduld, (eindeloos) Opnieuw proberen, Niet streven, Acceptatie, Loslaten, Vriendelijkheid (mild zijn), Dankbaarheid en Vrijgevigheid. Door tijdens een wandeling in de natuur mindfulness oefeningen wordt het effect vergroot, want de natuur vermindert stress, verbetert je humeur, je neemt gezonde frisse lucht op, de zon geeft je vitamine D, wandelen is goed voor je conditie, en verbetert je slaap.     

Ontdek meer over jezelf  door coaching met dieren en maak gebruik van de helpende factoren van Mindfulness.

Foto's Lunch Wandeling Rust in de Kop

Facebook
LinkedIn