Coaching met Hond - THEMA 2 Leer kiezen voor jezelf

Wanneer: data en tijdstip in overleg
Duur: 3 sessies van min. 60  / max. 90 minuten
Aantal pers.: 1
Doel: meer balans, tijd voor jezelf, minder last van stress
Middel: interactieve sessies met co-coach Eevee (o.a.: in de natuur zijn, mindfulness, ontspannings- en ademhalingsoefeningen.)
Kosten: 225 euro

Waarom kiezen voor een pakket van minimaal 3 sessie?
Al het goede komt in drieën. De eerste sessie is een kennismaking. Tijdens zo’n sessie gebeurt er al veel op het vlak van denken en voelen. Als coach vertaal ik het gedrag van mijn co-coach. Dat is de feedback voor jou van Eevee. Zo worden (on)bewuste patronen voelbaar. Jij, als coachee gaat naar huis met veel dingen om over na te denken. In de tweede sessie wordt er gewerkt met de indrukken, ervaringen en vragen van de eerste sessie en worden deze ingezet voor persoonlijke ontwikkeling en het oefenen van nieuw gedrag. De derde sessie is om de nieuwe inzichten en kennis toe te passen.

Met minimaal 3 sessies krijg jij de tijd om te groeien en te ervaren. Vergelijk het de verbouwing van je keuken. De keukenspecialist begint ook met de oude situatie af te breken, voordat hij weer op gaat bouwen. Vandaar dat het voor jou fijner is dat er zich meerdere sessies voordoen, het helpt je om nieuw gedrag te borgen en terugval te voorkomen.

Inhoud Thema 2 Leer kiezen voor jezelf 
Grenzen aangeven en aanvoelen, hoe leer ik nee zeggen?
Zorgen voor jezelf, hoe doe ik dat?

Grenzen aangeven is lastig. Er is durf voor nodig om tegen iemand te zeggen dat je iets niet wil, dat je daarmee aangeeft dat je iets niet kan of dat de andere teveel van je eist. Het begint door tegen jezelf te zeggen dat het genoeg is geweest. Ga jij over je eigen grenzen heen om een ander te helpen? Zorg jij ook altijd voor anderen? Ben je een mantelzorger? Zorgen kost veel energie, ontdek hoe je meer balans kunt aanbrengen tussen zorgen voor de ander en zorgen voor jezelf.


Wat zijn de voordelen van je grenzen aangeven?

  • Je ‘dit moet ik nog allemaal doen-lijst’ wordt kleiner
  • Je ervaart het leven minder chaotisch
  • Je houdt tijd over voor jezelf
  • Je hebt minder last van stress
  • Je gezondheid verbetert
  • Je hebt meer zelfvertrouwen
  • Je voelt je sterker
  • Je krijgt een positiever zelfbeeld

Foto's Lunch Wandeling Rust in de Kop

Facebook
LinkedIn