Data overzicht cursussen, workshops en clinics Rust in de Kop

Hieronder een overzicht van de beschikbare data van mijn clinics.  Vragen en suggesties rondom cursussen staan vrij! Denk aan:

  • Je hebt interesse, maar kunt niet op de genoemde cursus data
  • Je hebt interesse in een cursus, maar wil deze liever individueel of juist in groepsvorm volgen
  • De cursus die jij graag wil volgen, staat nog niet in de lijst met cursus data

Neem in deze gevallen contact met mij op via Whatsapp 0621383353 of stuur een e-mail naar mariska@rustindekop.nl

Aanmelden voor een clinic, workshop of cursus van Rust in de Kop

Wil je je aanmelden voor één van mijn cursussen in omgeving Steenwijkerland? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij mij, instructeur Mariska Pasteuning. Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie op je bericht.

Elke even week op maandag van 10:00 tot 11:30 uur (start na de zomervakantie) Elke even week op zondag van 10:00 uur tot 11:30 uur. Na aanmelding stuur ik een bevestiging met daarbij de details van de verzamelplaats. In overleg is vervoer van en naar de verzamelplaats mogelijk (ik moet er toch ook naar toe).
In gezamenlijk overleg wordt de dag, tijd en plaats afgestemd.
Maandag van 14:30 tot 17:00 uur op 31 mei, 7, 14, 21 en 28 juni. Verzamelplaats voor de eerste cursusdag is op parkeerplaats van Logement Fredriksoord, Majoor van Swietenlaan 20. Tijdens de cursus worden, in overleg, verschillende routes gelopen waarbij de verzamelplaatsen wisselen.
Woensdag van 19:00 tot 20:30 uur op 16, 23, 30 juni, 4 en 14 juli. Verzamelplaats voor de eerste cursusdag is op parkeerplaats van De Woldberg, Bergweg, Tuk. Tijdens de cursus worden, in overleg, verschillende routes gelopen waarbij de verzamelplaatsen wisselen.
Maandag van 13:30 tot 15:00 uur op 30 augustus, 6, 13, 20 en 27 september. Verzamelplaats voor de eerste cursusdag is op parkeerplaats van Logement Fredriksoord, Majoor van Swietenlaan 20. Tijdens de cursus worden, in overleg, verschillende routes gelopen waarbij de verzamelplaatsen wisselen.
Vrijdag van 10:00 tot 11.30 uur op 3, 10, 17, 24, september en 1 oktober. Verzamelplaats voor de eerste cursusdag is op parkeerplaats van De Woldberg, Bergweg, Tuk. Tijdens de cursus worden, in overleg, verschillende routes gelopen waarbij de verzamelplaatsen wisselen.
In gezamenlijk overleg wordt de dag, tijd en plaats afgestemd.
Facebook
LinkedIn