Coaching met Hond - THEMA 3 Vergroot jouw Zelfvertrouwen

Wanneer: data en tijdstip in overleg

Duur: 3 sessies van min. 60 / max. 90 minuten

Aantal pers.: 1

Doel:  zelfkennis en regie over eigen leven 

Middel: interactieve sessie met co-coach Eevee  (o.a.: in de natuur zijn, mindfulness, ontspannings- en ademhalingsoefeningen)

Kosten: 225 euro

 

Waarom kiezen voor een pakket van minimaal 3 sessie?
Al het goede komt in drieën. De eerste sessie is een kennismaking. Tijdens zo’n sessie gebeurt er al veel op het vlak van denken en voelen. Als coach vertaal ik het gedrag van mijn co-coach. Dat is de feedback voor jou van Eevee. Zo worden (on)bewuste patronen voelbaar. Jij, als coachee gaat naar huis met veel dingen om over na te denken. In de tweede sessie wordt er gewerkt met de opgedane indrukken, ervaringen en vragen uit de eerste sessie en worden deze ingezet voor persoonlijke ontwikkeling en het oefenen van nieuw gedrag. De derde sessie is om de nieuwe inzichten en kennis toe te passen.

Met minimaal 3 sessies krijg jij de tijd om te groeien en te ervaren. Vergelijk het de verbouwing van je keuken. De keukenspecialist begint ook met de oude situatie af te breken, voordat hij weer op gaat bouwen. Vandaar dat voor jou fijner is dat er zich meerdere sessies voordoen, het helpt je om nieuw gedrag te borgen en terugval te voorkomen.

Inhoud Thema 3 Vergroot jouw zelfvertrouwen
Jouw zelfvertrouwen wordt groter door meer zelfkennis. 
Met meer zelfvertrouwen sta je sterker in het leven.

Met meer zelfkennis ervaar je rust in de kop, doordat je kwalitatief betere gedachten hebt en dus minder twijfels over wat je doet en wat anderen daarvan vinden. Zelfkennis is het vermogen om tot inzicht van eigen waarden te komen, je eigen standpunt en zienswijze te ontwikkelen. Zelfkennis is persoonlijke groei. Door zelfkennis kan je beter inschatten wat je wel of niet kan. Het wordt makkelijker om eigen keuzes maken en wel weloverwogen besluiten te nemen.
Je hebt sociale contacten nodig om de kennis over jezelf te vergroten, want we leren bewust en onbewust van elkaar.
Samen met co-coach Eevee is het leren over jezelf makkelijker, want Eevee reageert puur, ongefilterd op je gedrag en doet dit zonder oordeel of woorden. Van nature willen honden in harmonie leven. Honden zijn super sociaal en leven van nature intensief samen met hun omgeving. Honden vermijden het liefst conflicten, omdat ze een grote behoefte hebben aan veiligheid. Daarin verschillen wij niet zoveel van elkaar.

Foto's Mindful Walk door Rust in de Kop

Facebook
LinkedIn