Rust in de kop, hoe dan?!

Mariska Pasteuning Frederiksoord Rust in de Kop(Her)ken jij een van deze begrippen? Burn-out, bore-out, depressie, weinig eigenwaarde, eenzaamheid, mantelzorg, overprikkeling, stress, verlies, over je grenzen gaan of weinig zelfvertrouwen?

Mijn ervaring is dat het nog niet zo makkelijk is om rust te krijgen in de drukte van alle dag. Samen met mij ga je naar buiten, want de natuur is al goed voor je gezondheid. In combinatie met wandelen, goede ademhaling en aandacht voor het hier en nu vind je rust. Er ontstaat een balans tussen je hoofd en je hart.

Er is zoveel te doen en te regelen en zo weinig tijd. We kunnen niet de hele tijd ‘aan’ staan. Dat heeft nadelige effecten voor jezelf, je welzijn, je energie en je nachtrust. Een burn-out ligt op de loer.

Ik heb al vele kilometers samen gelopen en mogen ervaren dat het zo ontzettend fijn is om, je gedachten te laten wegwaaien, om de stilte te ervaren van binnen en dan naar je hart te luisteren. Je hart weet wat bij je past. Je hart geeft grenzen aan, het is gezond om te luisteren naar ons hart.

Ik breng rust in het hoofd en lijf van jong tot oud en van individu tot groep en koppel. Naast particulier biedt ik mijn diensten ook zakelijk aan, aan bijvoorbeeld (management)teams en afdelingen van bedrijven, organisaties, zorginstanties en onderwijsinstellingen.

Aanbod

Facebook
LinkedIn