Een stapje gezonder eten en recepten

Vrijdag 17 juni 2022 was een mooi zomerse dag, die ik met nog zestig anderen heb doorgebracht op het heerlijke terras van Ons Dorpshuis Wilhelminaoord, het oudste dorpshuis van Nederland. Dat we er allemaal waren had te maken met een Proeverij die de werkgroep Vitaal Wilhelminaoord heeft georganiseerd. In de werkgroep delen we ideeën en organiseren we acties om onze dorpsgenoten van Wilhelminaoord, Nijensleek en Frederiksoord vitaal te houden. Vitaliteit omvat verschillende aandachtsgebieden, zoals o.a. bewegen en voedsel. 

Koken, het is vaak een noodzakelijk kwaad. We hebben zo onze eigen gewoonten en vaak weinig tijd. Er valt echter veel te winnen met betere voeding. Door kleine stapjes, wordt dat een stuk makkelijker! 
Voor de eerste stap naar betere voeding is deze proeverij! We hebben 5 eenvoudige, gangbare en betaalbare recepten samengesteld met een professionele kok: Rennie Veenstra, zij is ook aanwezig bij de proeverij. Lekker en gemakkelijk te bereiden, maar met minder zout, vet en vlees, en met meer verse groente en gezonde vetten. Laat je inspireren en proef het zelf! U ontvangt na afloop een receptenboekje met de geproefde maaltijden.

Proeverij recepten zijn mooi vormgegeven in een receptenboekje door Merlijn Enserink:
https://indd.adobe.com/view/5c0b705d-7e5c-403f-a04b-c92df2a30949

Facebook
LinkedIn