Ben jij klaar met ploeteren?

READ coaching dog Eeviee rust in de kopGelukkig zijn er dagen die naar wens verlopen, maar vaker voelt het aan als ploeteren, als overleven. Hoe zorg je dat de balans omslaat en je meer dagen als ’ploetervrij’ ervaart? Hoe zorg je dat je meer positieve dagen hebt? 

Ervaar hoe je in je eigen kracht kan stappen, door oefeningen te doen met mijn co-coach Eevee. In samenwerking met mijn hond voel je en ervaar je sneller wat er binnen in jezelf aanwezig is. Door naar binnen te keren, wordt je bewust van jezelf. De weg van het leven is van binnen naar buiten Van binnen in je hart verbinden met buiten, je omgeving en andere mensen. Je hart staat voor liefde. Door liefde en verbinding kunnen we onze angsten onder ogen zien. Daardoor kunnen we groeien en bloeien.  

Angsten sturen ons vaak onbewust. Het is belangrijk om je eigen schaduw en angsten aan te kijken (bewustzijn) en deze te overstijgen. De beklemmende angst omvormen naar durven en doen (transformeren).

Vaak is je ego (denken) aan de leiding en je ego baseert zijn keuzes op angst, schuld, schaamte en tekort. Hoe fijn is het om dat te doorbreken.

Niet met geweld, maar met liefde en compassie!

In  het coaching traject met hond vind jij de veiligheid in jezelf én de verbinding met anderen. Zo kom je in je eigen kracht te staan. De helpende factor niet-oordelen van de mindfulness maakt jou vrij om te zijn wie je bent. Het niet erg om fouten te maken. Je krijgt zelfkennis, waardoor het mogelijk wordt om van je fouten te leren. Telkens opnieuw beginnen is een andere helpende factor van mindfulness.  

De woordeloze veiligheid en bescherming van co-coach Eevee, is de basis voor jouw groei en ontwikkeling. Het coaching traject met het thema Leer kiezen voor jezelf kost 225 euro. In drie sessies leer je meer over jezelf en groeit jou kracht om te kiezen voor jezelf, zonder de verbinding met anderen te verliezen. 

Wil je meer weten kijk dan op: Coaching met hond

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
LinkedIn