Wandel & Coaching met Hond

Wanneer: data en tijdstip in overleg

Duur: 7 sessies van min. 60 / max. 90 minuten | 4x Wandel Coaching en 3x Coaching met hond

Aantal pers.: 1

Doel: kwaliteit verbeteren van je gedachten, loslaten, accepteren en vertrouwen op je eigen kompas.

Middel: interactieve sessies met co-coach Eevee en wandel coaching in de natuur met mindfulness, ontspannings- en ademhalingstechnieken.

Kosten: 399 euro 

 

Waarom kiezen voor een bombinatie van coaching met hond en wandelen?

Ervaar al het goede van mindfulness in de natuur en de woordeloze, onbevooroordeelde en pure feedback van co-coach Eevee. Je krijgt tijdens vier wandelingen door mij uitleg en oefeningen om de helpende factoren van Mindfulness toe te passen met behulp van ademhalingstechnieken, yoga en meditatie. 


Tijdens de drie sessie met Eevee gebeurt er veel op het vlak van voelen en denken. Eevee spreekt de taal van het lichaam en laat zich niet door woorden afleiden, maar ze hoort wel de (onder)toon van je stem en leest je gedrag. Eevee voelt feilloos aan wat je doet oprecht is en niet sociaal wenselijk. Want vaak willen we goed presteren en doen dat wat een ander graag zou willen van ons, maar daardoor verlaag jij je eigenwaarde en loop je uiteindelijk vast.


Het is zo makkelijk, volg je hart. Toch is ons hart, je passie, wat je zelf wil, vaak verstopt onder wat anderen van je verwachten en je eigen prestatiedrang, jouw wil erbij te horen, de angst om afgewezen te worden. Daar snapt Eevee niets van. Ze begrijpt jou het beste als het klopt, als het oprecht is, als je doet wat je zegt en zegt wat je doet. Zo leer met Eevee meer over jezelf, je kwaliteiten, je eigen waarde en wat voor jou zinvol is.

Wat zijn de helpende factoren van Mindfulness?

Niet oordelen, Geduld, (eindeloos) Opnieuw proberen, Niet streven, Acceptatie, Loslaten, Vriendelijkheid (mild zijn), Dankbaarheid en Vrijgevigheid.   

Ontdek meer over jezelf  door Eevee en maak gebruik van de helpende factoren van Mindfulness

Foto's Losse Wandeling Rust in de Kop

Facebook
LinkedIn