Appartementverhuur Rust in de Kop | Overnachting(en) met of zonder cursus
Even helemaal niets, even tijd voor jezelf

Wat: Overnachten in het ruime appartement naast ons woonhuis met een grote tuin, die we graag delen.  Kom even helemaal tot rust in dit appartement met of zonder cursus of clinic die ik jou persoonlijk geef. Of: ga er juist lekker (zelfstandig) op uit in de maar liefst 3 (!) natuurgebieden om ons heen: Weerribben-Wieden, Drents-Friese Wold en Dwingelderveld. – Hierover geef ik je graag advies!

Faciliteiten: Volledig gemeubileerd, moderne inrichting en apparatuur, gratis WiFi, van alle gemakken voorzien en alles voor jezelf incl. eigen sleutel. Het appartement heeft twee verdiepingen, een eigen opgang, terras, elektrisch auto-oplaadpunt en parkeerplek.
De benedenverdieping is voorzien van een gang, keuken, eethoek, zitkamer en badkamer. De bovenverdieping is de slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. 

Waar: Frederiksoord, Drenthe, Nederland. Een prachtig dorp in een bosrijke omgeving, met de rijke historie van een  voormalige kolonie van Weldagidheid.  Frederiksoord is zelfs genomineerd om Unesco werelderfgoed te worden. Het ligt vlakbij het toeristische Giethoorn.

Aantal p.: max. 4, maar écht helemaal tot rust kom je natuurlijk in je eentje 😉

 

KOSTEN, BESCHIKBAARHEID EN BOEKEN

Heb jij interesse om ons appartement te huren?  Dat kan dan via ons Airbnb-account, waar dit appartement tevens te huur staat. Daar vind je nog meer details en ook foto’s van de vakantiewoning :). Check de beschikbaarheid en kosten hier. Voor vragen kun je mij mailen via mariska@rustindekop.nl of Whatsappen naar 0621383353.

Facebook
LinkedIn